top of page

Samarbeta med oss

Låt ditt varumärke synas i våra kanaler. 

Vi samarbetar med företag som ger tillbaka till samhället och ger dem samtidigt tillgång till vår målgrupp av ensamstående föräldrar och deras barn. Virtuella konferenser, virtuellt nätverk, insamlingar, röda mattan-evenemang, produktavslöjanden och boklanseringar är bara några av de sätt vi hjälper till att få ut ordet om ditt varumärke, koncept eller produkt.

Vårt team har erfarenhet av att skapa originella videoinnehåll med varumärken, sponsrade blogginlägg och recensioner samt Instagram- och Facebook-kampanjer. Vi vill gärna samarbeta med er för att skapa en strategi som passar era behov och budget.

Hör av er till oss

Är ni intresserade av ett samarbete med Stiftelsen Mammahjärtat eller har ni frågor kring vårt företagsstöd? Tveka inte att höra av er till oss!

LANSERA

Starta eller marknadsför ditt varumärke med hjälp av vårt nätverk av kändisar, influencers, idrottare och familjer.

SPONSOR

Sponsorer och leverantörer nätverkar och minglar med våra medlemmar

EVENTS

Vill ditt företag nätverka med vår målgrupp? Vi anordnar events som väcker medvetenhet och där ert varumärke kan göra skillnad i vår målgrupps liv.

CONTENT

Original- och sponsrat innehåll som skapas för att lyfta ensamstående föräldrar eller bidra med värde samt vara attraktivt och relevant för vår målgrupp.

bottom of page