top of page

Stiftelsen Mammahjärtat går live!

Uppdaterat: 4 maj 2021


Stiftelsen Mammahjärtat önskar dig välkommen


Det är med en stor glädje Stiftelsen Mammahjärtats allra första nyhetsinlägg publiceras här på sajten idag. Förväntningarna är höga och det är nästan så att man kan ta på energin runt Mammahjärtat nu! Vi står nämligen i startgroparna att kunna erbjuda er besökare något helt fantastiskt och unikt. Följ med så berättar vi mer!


Mammahjärtat startade från allra första början med en önskan om att stödja och förbättra vardagen för ensamstående föräldrar. En önskan som visade sig vara både efterfrågad och behövd och som gav Mammahjärtat stor uppmärksamhet. Genom flertal fantastiska samarbeten med olika företag inom hälsa och wellness började vi vår resa med att förmedla gratis spa-behandlingar till de ensamstående föräldrar som kunde behöva lite extra lyx i tillvaron. En tjänst som blev oerhört populär och som fick Mammahjärtat att växa snabbt. Men som vi alla vet är barndomen kort och nu står Mammahjärtat inför en ny fas i livet, lite äldre och med mer kunskap, sprudlande av ideér och framtidstro! Sedan en tid tillbaks har det skett oerhört mycket i vår utveckling som har tagit grundidén till en helt ny nivå. Organisationen har vuxit och allt fler idéer och projekt börjar se dagens ljus.


Stiftelsen Mammahjärtat kommer också vara engagerad på samhällsnivå när det kommer till de ensamståendes rättigheter och psykosociala hälsa, detta genom opinionsbildning och informationsspridning. Vi vill vara en stark röst som lyfter de ensamståendes situation i samhället och ger luft och liv åt debatten. Mer om vårt samhällsengagemang kommer du kunna läsa om, både i bloggen och på sajten inom snart framtid!


Kära läsare, återigen tack för att du besökt vår sajt och läst detta inlägget. Vi hoppas att du vill komma tillbaka och fortsätta följa oss i vårt engagemang.


Ta hand om dig tills vi ses igen nästa vecka!


Ordförande

Lucy Sonberg

43 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page