top of page

Senaste nytt från styrelsens informationsmöte


Att vara förälder är ett heltidsjobb, och många ensamstående föräldrar saknar tillgång till viktiga resurser. Med hjälp av en engagerad organisation kan dock föräldrar få värdefull arbetsträning, viktig information samt rådgivning, förnödenheter och kläder för deras barn.


Framför allt får ensamstående föräldrar och deras barn stöd från utbildad personal och från andra ensamstående föräldrar som möter liknande situationer. Genom exempelvis våran organisation kan ensamstående föräldrar och deras barn få direkt stöd och hjälp genom olika insatser som bygger på deras framtidsdrömmar, som i sin tur stärker självkänslan och självförtroendet.


För att framgångsrikt förbli hållbar måste dock en organisation ha tillgång till finansiering och donationer, detta tänker vi uppnå genom att genomföra olika kampanjer, genom volontärinsatser och insamlingsaktiviteter. Det är också absolut nödvändigt att ta fram en detaljerad finansiell prognos för att fastställa hur mycket finansiering som behövs för daglig verksamhet och hur resurserna skall fördelas.


Detta är något vi i styrelsen jobbar hårt med, att etablera ett system som underlättar våra dagliga rutiner när det kommer till marknadsanalyser, ekonomi och marknadsföringsaktiviteter för vår verksamhet.


Detta är lite av vad vi jobba med just nu.


Med hjärtliga hälsningar

Styrelsen


36 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page