top of page

Insamlingsstiftelsen Mammahjärtats Julevent 2021

Adress: Brännkyrkagatan 43, 118 22 Stockholm

Dag: 11/12 2021

Längd: 3 tim 14:00-17:00

Hej alla fantastiska vardagshjältar!

Just nu är det så mycket roligt som sker bakom kulisserna. I år har vi bestämt att ha ett mindre julmingel tillsammans med föreningen Atsub.


Vi närmar oss slutet på året, och helt ärligt har detta varit ett år som har haft många överraskningar att bjuda på. Ett år som har varit roligt, utmanande och utvecklande. Tyvärr har det varit så att på grund av coronavirus har vi inte kunnat anordna så många fysiska träffar som vi hade önskat och av den anledningen har vi valt att avsluta året med ett värmande och välbehövligt julmingel tillsammans med er alla.


Nu när kylan sakta smyger sig på så passar det kanske ännu bättre att äta och dricka något gott tillsammans som värmer ända in i själen? Pepparkakor och glögg är för många startskottet på julen, så för att skapa det ultimata julmingel kommer vi att bjuda på en blandning av sött och salt, knaprigt och mjukt. Det blir en eftermiddag fylld av julstämning och kärlek. Under dagen kommer vi dessutom dela ut över 100 julklappar till alla våra gäster, så detta vill ni absolut inte missa.


Målet är att skapa ett oförglömligt mingel och att skänka en extra guldkant i tillvaron. Minglet kommer hållas hos vår samarbetspartner Föreningen Atsub i Stockholm.


Hur anmäler man sig till eventet?

Vi kommer att skicka ut en inbjudan till alla våra V.I.Ps (alla i vår kontaktlista) så om ni inte har skrivit upp er där ännu kan ni göra det på vår hemsida längst ner på sidan.


OBS! Max 50 gäster med barn. Först till kvarn gäller!


Nästa vecka kommer eventet att dyka upp på vår hemsida där man kan anmäla sig online.

Vi ser så mycket fram emot detta event och vi hoppas att vi syns där!


Tillsammans skapar vi en varmare jul för alla, varmt välkomna!


gif50 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page