top of page

Från ett mammahjärta till ett annat


Att få se barnen bokstavligen bubbla av nyfikenhet och glädje värmer iallafall mitt mammahjärta. Så det var inget jag funderade på länge när jag skulle ge mitt bidrag till Stiftelsen Mammahjärtat och deras julevent.

Självklart ska barnen få paket! Jag är grafisk formgivare och illustratör så det blev en leverans med platta paket (schh, berätta inte för barnen!) till stiftelsen. Oavsett om jag kan bidra med saker, tjänster eller pengar så är det tanken som är det absolut viktigaste. Att visa för personer jag aldrig mött att jag kan ge dom en liten del av min glädje, en tanke och förståelse. Att vi alla, kan hjälpas åt och stötta varandra.

Ibland behövs det så lite för att ge ett stort avtryck. Om jag har bidragit till glada barn eller att mamma eller pappa fått en lugn stund tack vare mina platta paket så räcker det mer än väl för mig. Och ja, platta paket kan också vara roliga, jag lovar!

Hur som helst, så önskar jag er alla en god jul och gott nytt år! Och glöm inte att även det minsta bidrag gör stor skillnad. Ta hand om dig!

Eventet är imorgon men det finns fortfarande tid att hjälpa. Läs mer om hur du kan bidra. Vi tar emot swish!

Har du fullt upp med julstöket och behöver sysselsätta barnen?

Ladda ner gratis fil för färgläggning via vår hemsida. Genväg till färgläggning

Stor kram, Therese!

Ambassadör för Stiftelsen Mammahjärtat

www.ebberilla.se

158 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page