Glad Farsdag
till alla fantastiska pappor!

Skänk en valfri summa till ensamstående pappor idag!

Hjälp oss hjälpa ensamstående pappor via vårt Projekt Pappahjärtat

Projektet hyllar ensamstående pappor genom att skapa en plattform för dem att våga prata om stigmat med ett ensamt föräldraskap, utifrån ett manligt perspektiv.

 

Vi vurmar för ett klimat där det är välkommet med öppna samtal om hur det är att vara ensamstående pappa, hur de hanterar sin vardag och upplever sin egen roll som pappa. Vi vill skapa ett säkert forum med personer som kan relatera till deras situation och på så vis skapa en gemenskap som gynnar deras psykiska hälsa. Att våga prata om det, att kunna prata med en person i samma situation kan göra all skillnad i världen och underlätta på så många plan.

 

Vi vill genom utbildade stödpersoner och digitala plattformar samt fysiska träffar skapa just detta för Sveriges ensamstående pappor.

Prinsessan pappa

Fira Farsdag med oss - skänk en slant till ensamstående pappor!

Nedan kan du göra en engångsdonation med kortbetalning eller Swish. Om du vill bli månadsgivare eller få ett gåvobevis får du gärna donera via vår gåvoshop.

Följ oss på @pappahjartat.se för mer information om endast detta projekt i framtiden. 

 

TACK! GLAD FARSDAG <3 

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn

Gör en donation

Lämna en engångsdonation på valfri summa
arrow&amp;v
kr

Din donation kommer göra stor skillnad. för ensamstående pappor och deras barn. Hjälp till och skapa en ny värld av möjligheter och ge hopp om en bättre morgondag.

qr.png

Följ gärna projekt Pappahjärtat på Instagram för att se hur projektet utvecklas

  • Instagram